*Millchy* *Horse Admin*
Broj poruka : 86 Datum upisa : 01.09.2009
| Naslov: Dragon Adopters game Pet Sep 18, 2009 11:03 am | |
| Ovo je online igra,kao dragon cave. Ograničenje je 5 zmajeva, tj. ne možete imati više (ja mislim). Nadam se da ću vam pomoći... Objasnit ću vam sve čega se sjetim u igrici. A sada,regajte se i pratite upute,ako još uvijek ne igrate. ~ Uzmete jaje koje želite. ~Čekate da dođe do 5. levela,onda se izlegne. ~Date mu ime i odaberete element - o kojem ovisi boja: - Earth,bit će zelene boje - Fire,bit će crvene boje - Water,bit će plave boje - Air,bit će rozo-ljubičaste boje ~Tijek odrastanja zmaja: - Egg (jaje) - Hatchiling (tek izlegnut iz jaja) - Child (dijete) - Teenager (tinejđer) - Adult (odrastao) - Anicent (starac) ~Zmajevima morate kupovati hranu i hraniti ih. ~Kupovanje hrane: - Idite u Buy Materials sa strane,lijevo od zmaja. - Kliknite kružić ispred food. - Odaberite čime ćete platiti (''novac'' vam je poviše zmaja,one ''aure'') - Odaberite koliko hrane želite. - Kliknite buy. ~Hranjenje: - Idite u Dragon Care sa strane,lijevo od zmaja. - Onaj broj 0 ispred zmaja povećajte na 1. - Kliknite feed dragon/s. ~Ispod zmaja vidite je li gladan,ili nije: - Happy and content (zadovoljan i sretan) - A bit hungry (malo gladan) - Hungry (gladan) - Starving (umire od gladi) ~Drugog zmaja možete uzeti kada vam vaš prvi zmaj dođe do 30. levela.
Tekst by: Angie
Evo mog dina molim vas mi klikajte i ja cu vama!
Unapred tnx...<3 | |
|
>*>*>Malla Ica<*<*< *Horse Admin*
Broj poruka : 201 Datum upisa : 30.08.2009
| Naslov: Re: Dragon Adopters game Pet Sep 18, 2009 12:47 pm | |
| Evo i mog: PLS klikajte i ja cu vama! TnX! | |
|
Angie Moderator
Broj poruka : 39 Datum upisa : 03.09.2009
| Naslov: Re: Dragon Adopters game Ned Sep 20, 2009 1:38 pm | |
| Imam tri ali na ovog trebate kliknuti...pls... | |
|